Deurningerstraat 178 I 7557 HK Hengelo I 074-2433883 I 06-54304954 I info@verkeersschool-go.nl

Rijopleidingen

Auto (actueel slagingspercentage: 68.09%, CBR: 66-70%)

Rijles
Om lessen te mogen nemen voor de personenauto, moet je minimaal 16.5 jaar oud zijn, je mag dan op je 17e examen doen om je rijbewijs te halen en dan begeleid te mogen rijden.Het is aan te raden om aan het begin van je opleiding een theoriecursus te volgen, zodat je op het moment dat je in de auto stapt al een en ander van de spelregels kent. Verkeersschool GO maakt gebruik van een
zorgvuldig samengestelde instructiekaart voor de lessen. De instructiekaart is
een totaal overzicht van alle lesonderdelen. Vorderingen worden hierin duidelijk
in beeld gebracht.
 Tijdens de rij- opleiding ga je ook een Deventer rit maken om
je voor te bereiden op de snelweg, hogere snelheden en onbekende omgeving.
 Overigens rij je altijd in een recente, goed onderhouden lesauto welke is voorzien van de nodige accessoires.

Voertuigbeheersing
Tijdens de rijlessen leer je op de juiste manier het voertuig te beheersen en te reageren op de diverse verkeerssituaties. We helpen je niet alleen om het examen met goed resultaat af te leggen, maar bereiden je ook voor op een veilige
rijtoekomst. Autorijden is vooral een kwestie van ervaring die krijg je nadat je het rijbewijs hebt gehaald, maar wij zorgen er voor dat iedereen met een goede basis
de weg op gaat.

Kosten
Lessen vanaf € 32,50 en je hebt al een basispakket van 20 lessen, een Deventer rit, een tussentijdse
toets én het examen voor  € 999,- !

MAART en APRIL GRATIS THEORIE OPLEIDING.

Machtig de rijschool met DigiD, rijschoolnummer 0420G7         

 

Bromfiets (actueel slagingspercentage: 100%, CBR: 96-100%)

Ook zo’n zin om lekker onafhankelijk op je brom- of snorfiets je weg te bepalen, lekker naar school of werk toeren neem contact op en maak een afspraak! 

Met een bromfiets rijbewijs mag je ook in en brommobiel rijden, haal je het rijbewijs in een brommobiel mag je niet op een bromfiets rijden !

Brommerrijbewijs (rijbewijs AM)

Ben je 16 jaar of ouder? Dan mag je op een bromfiets rijden. Een bromfietsrijbewijs is verplicht. Een brommerrijbewijs is niet nodig als je een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A) bezit.

Je mag voor je 16e met theorie beginnen en vanaf 15,5 jaar examen doen de praktijk lessen mag je pas volgen als je de theorie hebt gehaald en 16 bent.

 


Motor (actueel slagingspercentage AVB: 92%, AVD: 78%, CBR AVB 91-95%, AVD 81-85%) 

Motorrijden geeft het gevoel van vrijheid, voor velen een jeugddroom, wil je dit in vervulling laten gaan meld je dan aan voor een proefles. Ga je door dan zullen we
ons best doen om je op te leiden tot een verantwoord en veilig motorrijder en
zul je er nog jaren plezier van hebben.

 

Hoe zijn de regels voor het motorrijbewijs?

Als je jonger bent dan 20 jaar, krijg je eerst te maken met de lichte motor (A1). Vanaf 17 jaar mag je daarvoor al theorie-examen doen. Op die leeftijd mag je ook al rijlessen volgen als je bent geslaagd voor je motortheorie-examen of je autorijbewijs hebt. Vanaf 18 jaar mag je de praktijkexamens (voertuigbeheersing en verkeersdeelneming) doen voor het rijbewijs A1.

Minimaal 2 jaar na het behalen van A1 kun je overstappen naar de middelzware motor (A2). Daarvoor hoef je alleen maar een praktijkexamen verkeersdeelneming te doen. Minimaal 2 jaar na het behalen van A2 mag je overstappen naar de motor met onbeperkt vermogen (A). Ook daarvoor hoef je alleen maar een praktijkexamen verkeersdeelneming te doen.


A2 en A rechtstreeks

Je kunt ook rechtstreeks je rijbewijs halen voor A2 en A. Voor A2 moet je dan minimaal 20 jaar zijn, voor A minimaal 24 jaar. Voor beide categorieën moet je dan een theorie-examen en de twee praktijkexamens doen.


Vanaf 24 jaar mag je direct opgaan voor het rijbewijs A (onbeperkt vermogen). Je moet dan een theorie-examen en de twee praktijkexamens doen.

Aanhanger (actueel slagingspercentage: 80%, CBR: 66-70%)

Zelf op pad met de caravan of paardentrailer, of even wat vuil afvoeren naar de stortplaats in een aantal gevallen is dan een E bij B rijbewijs vereist. Wij hebben hier voor een passende opleiding, wij gaan uit van een in-take les en bepalen dan de examen datum en het lesschema tot aan het examen.

 

 

Ook verzorgen wij caravan trainingen, ga je voor het eerst met een caravan op pad geven wij een training om dit veilig te doen. Wij behandelen aan en afkoppelen, beladen, kogeldruk, voor en achteruit rijden van bochten, en op een camping het op de plaats zetten. Eventueel het instructies geven door de partner.

 

                                                                    Kilk op de knop om je aan te melden voor een van onze opleidingen!

                                                                                         Aanmelden